پنجشنبه, ۲۸ تیر, ۱۳۹۸

آخرین شب چهارشنبه ماه صفر در استان خراسان رضوی یک نذری خاص و خوشمزه طبخ میشه.
اسم این غذای محلی که درست کردنش کلی هم زحمت داره، حلوا سمنو هست.
اما این غذا رو چطوری درست میکنند؟
میلاد حاجی پور عزیز خبرنگار خبرآفرین در مشهد یک گزارش کامل رو از این نذری آماده کردند.
برچسب ها: , , , , ,

مطالب مرتبط

0 نظرات

ارسال نظر

درباره خانه فرهنگ و هنر آفرین

خانه فرهنگ و هنرآفرین با شعار ، “آفرین بر کودک دیروز، امروز و فردا” قصد دارد تا با استفاده از تجربیات خردمندان و پیشکسوتان و با‌ پرورش استعداد های سرشار فرزندان این سرزمین زمینه‌ی رشد و بالندگی را در عرصه فرهنگ و هنر کودک و نوجوان فراهم آورد.