جمعه, ۲۱ فروردین, ۱۳۹۹

آخرین شب چهارشنبه ماه صفر در استان خراسان رضوی یک نذری خاص و خوشمزه طبخ میشه.
اسم این غذای محلی که درست کردنش کلی هم زحمت داره، حلوا سمنو هست.
اما این غذا رو چطوری درست میکنند؟
میلاد حاجی پور عزیز خبرنگار خبرآفرین در مشهد یک گزارش کامل رو از این نذری آماده کردند.
برچسب ها: , , , , ,

مطالب مرتبط

0 نظرات

ارسال نظر

درباره خانه فرهنگ و هنر آفرین

خانه فرهنگ و هنرآفرین با شعار ، “آفرین بر کودک دیروز، امروز و فردا” قصد دارد تا با استفاده از تجربیات خردمندان و پیشکسوتان و با‌ پرورش استعداد های سرشار فرزندان این سرزمین زمینه‌ی رشد و بالندگی را در عرصه فرهنگ و هنر کودک و نوجوان فراهم آورد.

آخرین مطالب

مصاحبه خانه فرهنگ و هنر آفرین با استاد فقید دکتر ناصر هوشمند وزیری
مصاحبه اختصاصی سلوانا شکیبا خبرنگار 8ساله خبرآفرین  با علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی درباره‌ی مسایل فرهنگی
۶ توصیه برای تعطیلات تابستانی فراموش نشدنی
شانزده نکته که ای کاش تو مدرسه بهمون یاد داده بودن!
کتابخانه سیار بر روی الاغ، معلم فوق‌العاده‌ای که تحصیل را با کتاب‌ها می‌آورد
کتاب سودوکو و معماهای تصویری
گزارش خبرآفرین نوشین شجاعی از مراسم کوله گردها
سال‌های خاطره انگیز با خالق  سلام کوچولو
گزارش خبرآفرین میثاق مغانی از راهپیمایی روز قدس
گزارش خبرآفرین بنیامین سامعی از نمایشگاهی در استان کردستان
گزارش خبرآفرین میثاق مغانی با موضوع افطاری ساده و روزه اولی‌ها
مصاحبه خبرآفرین بنیامین سامعی از کردستان با یکی از اساتید قرآن کریم